maanantai 31. joulukuuta 2012

Monolaatikko on paras!

Tässä kuvassa Juutas on pahvilaatikossa.
Hei, Pikkuisäntä sai joululahjaksi sukset. Suksien mukana tuli monot ja suksisauvat. Sauvat, sukset tai monot eivät meitä järin kiinnostaneet, mutta monojen mukana tullut pahvilaatikko oli sitäkin hauskempi. Aina välillä jompikumpi oleskelee laatikossa, sitten yhtäkkiä Pikkuisäntä tai Isoemäntä laittaa latikon kannen kiinni. Silloin laatikon sen hetkinen "asukas" ryntää laatikosta joulukuusen alle. [ Joulukuusi on meidän tämänhetkinen lempiolinpaikka. Olisittepa nähneet Juutaksen ilmeen, kun kuusi laitettiin "hänen" matolleen :) ]

2 kommenttia:

  1. Mikä noissa lootissa kissoja oikein kiinnostaa? Onko se jokin reviirijuttu? Vaiko vain hyvä piilo vaanimiseen?
    Joulukuusi mielipaikka, latva vai alaoksat? Tuollainen paksu harmaa - korjaan, sininen - kissa olisi kyllä näyttävä kuusenkoriste, muuta ei tarvittaisikaan - eikä kai muuta kuuseen jäisikään kissan jäljiltä.

    Turvallista uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. No ohhoh, pikkuisännällä on ollut hiukan kiire, kun se on kirjoittanut tuota tekstiään. Se on tarkoittanut sanoa, että joulukuusen ALLA on meidän mielipaikkamme, mutta kieltämättä voisihan sitä kokeilla kaahia kuuseenkin. Kuten Juice on kirjoittanut: "Kuusessa ollaan!".

    VastaaPoista