maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tehtävä pääsiäisenä

Kuulimme tuossa sivukorvalla, miten meitä aiotaan käyttää pääsiäisenä vähän niin kuin lääkäreinä. Pohjanmaalla on sellainen talo, jossa asuu ihmisiä, jotka eivät oikein muista enää mitään, eivätkä he kai ole sen takia oikein kartalla enää mistään. Emäntä aikoo kysyä, saako meidät viedä tuonne taloon vierailulle. Jos ei saa, haetaan talosta ainakin yksi asukki meitä katsomaan meidän majapaikkaamme. Kissan (tai kai on pakko myöntää, koirankin) silittäminen on kuulemma sellaista, että se aiheuttaa muistamattoman ihmisen aivoissa positiivisia asioita. Meistä kissoista siis on paljon hyötyä: jotkut metsästävät hiiriä, jotkut taas ovat ns. valkotakkisia. Toivottavasti meitä ei värjätä spraymaalilla valkeiksi, koska uskomme kyllä harmaankin takin toimivan lääkäröinnissä ihan yhtä lailla. Toivomme myös, että muistamme kehrätä, kun tuon vanhan ihmisen käsi koskettaa meitä, sillä kehräämiselläkin on kuulemma positiivista vaikutusta.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti harmaille valkotakkisille heltiää lupa vierailuun. Melkein luulen tietäväni, mistä talosta on kyse... Terveisiä Pohjanmaalle!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti heltiää, mutta saas nähdä. On niin kylmäkin vissiin, että pihallekaan ei oikein viitsi tuota potilasta raijata rapsuttelemaan. Ja emme sitten tiedä, menisikö rapsuttaja sekaisin paikanvaihdoksesta, joten sekin saattaa olla tuhoon tuomittu ajatus. Rapsuttaja on aina ollut kissaihminen, joten me lempeine luonteinemme tekisimme hänelle hyvää. T. Hiski ja Juutas, psta emäntä

    VastaaPoista